Početna Najave Godišnja proslava društva Sveti Sava iz Gepingena

Godišnja proslava društva Sveti Sava iz Gepingena

Srpsko kulturno društvo Sveti Sava iz Gepingena i njihov folklorni ansambl Brankovo kolo organizuju sutra (16.11.) svoje tradicionalno folklorno veče. Godišnja proslava folklornog ansambla će se održati u prelepoj sali u Gepingen-Vangenu (Gemeindehalle, Schorndorfer Str. 42, 73117 Wangen). Gosti večeri su prijatelji – igrači folklornih ansambala društava KUD Izvor iz Novog Izenburga, SKUD Nikola Tesla iz Frajburga, SKC Vuk Stefanović Karadžić iz Raštata, kao i SKK Nova generacija iz Šorndorfa. Nastupiće i domaćini igrači ansambla Brankovo kolo.

Predsednik folklornog ansambla Brankovo kolo Miloš Vlahović očekuje dobro druženje i lepu proslavu, kao i prethodnih godina i drago mu je što će mladi ponovo biti u centru pažnje i što će njihov trud i umeće mnogobrojna publika bogato nagraditi. Za dobro raspoloženje je zadužen „Jukebox” bend.

Ulaz je 10 evra. Početak druženja je predviđen za 19, a glavni program počinje u 20 časova. Domaćini obećavaju dobar provod za sve uz veliki izbor pića i specijaliteta sa roštilja. 

Foto: arhiva SKD Sveti Sava Gepingen