Početna Događanja Mladost iz Berlina priredila maskenbal za najmlađe

Mladost iz Berlina priredila maskenbal za najmlađe

Maskenbal za najmlađe u Berlinu
Foto: arhiva SNZ Mladost Berlin

Članovi Srpsko-nemačke zajednice Mladost iz Berlina priredili su veliko iznenađenje svojim najmlađim članovima priredivši im maskenbal. Par sati pred stupanje na snagu novih mera zabrana u Nemačkoj uvedenih usled pandemije izazvane virusom korona, oni su doveli „Ghostbusters“. Dva animatora su se puna tri sata družila sa decom. Roditeljima nije bilo dozvoljen pristup, njihov zadatak je bio da ih dovedu na druženje, kao i da ih preuzmu nakon njihove žurke.

Radosti nije bilo kraja, pošto su se deca uželela druženja i aktivnosti. Do početka marta meseca aktivnosti je bilo puno, ali ih je potom bilo vrlo malo. Uz obilje ića i pića deca su se razigrano igrala, pevala i plesala u svojim kostimima. Bilo je tu i princeza i policajaca i pevačica i plesača i mumija i kauboja… Animatori su stalno držali decu u pokretu i svi su uživali. Na neki način bila je ovo prilika da se nadoknadi višemesečni nedostatak aktivnosti.

Roditelji su se zahvalili upravi na fenomenalnom maskenbalu i nezaboravnom druženju mališana, koji rado u Mladost dolaze da igraju folklor i da se druže sa svojim drugarima.

Lepa uspomena na divno veče
Foto: arhiva SNZ Mladost Berlin