Osma po redu humanitarna akcija SPOJI iz Inzbruka za ugrožene porodice sa više dece


Pomoć za porodicu Manojlović iz okoline Karlovca
Foto: arhiva HO Spoji Inzbruk

Srpska pravoslavna omladina Inzbruk – SPOJI ne miruje sa akcijama. U toku je 8. humanitarna akcija SPOJI-a za ugrožene porodice sa više dece u Hrvatskoj. „Zbog otežavajućih okolnosti u pripremi i sprovođenju akcije zbog pandemije, ove godine sprovodimo manju akciju za tri (3) porodice u ukupnoj vrednosti od 3.475 evra“, istakli su članovi ove organizacije iz Inzbruka u Austriji.

Jedna od tri porodice su članovi familije Manojlović iz okoline Karlovca za koju su obezbeđena nova ulazna vrata za kuću i veš-mašinu u ukupnoj vrednosti od 620 evra. „Sredstva su sakupljena od redovnih donacija u toku godine, kao i na našem tradicionalnom humanitarnom turniru Kraljevski kup i na drugim našim događajima. Kada bude završena isporuka pomoći, objavićemo detaljan izveštaj o porodicama i pomoći sa sve slikama, potvrdama i računima“, obavestili su javnost mladi iz humanitarne organizacije SPOJI. Oni su ujedno pozvali sve a doniraju i postanu redovni donatori, „kako bismo zajedno pomagali ugroženim višedetnim porodicama na Balkanu, kao i bolesnoj deci u Tirolu. Spojeni smo jači!“, poručili su iz ove humanitarne organizacije.

Srpska pravoslavna omladina Inzbruk – SPOJI radi na kulturno-edukativnom, humanitarnom i društveno-sportskom polju i zalaže se za očuvanje srpskog kulturnog, duhovnog i nacionalnog identiteta i pozitivno predstavljanje Srbije i srpskog naroda u svetu! Dodatne informacije mogu se dobiti na www.spoji.org

Žiro račun || Konto:

Jugendverein SPOJI

IBAN: AT482050303300678129

BIC: SPIHAT22XXX