Početna Događanja Osma po redu humanitarna akcija SPOJI iz Inzbruka za ugrožene porodice sa...

Osma po redu humanitarna akcija SPOJI iz Inzbruka za ugrožene porodice sa više dece

Pomoć za porodicu Manojlović iz okoline Karlovca
Foto: arhiva HO Spoji Inzbruk

Srpska pravoslavna omladina Inzbruk – SPOJI ne miruje sa akcijama. U toku je 8. humanitarna akcija SPOJI-a za ugrožene porodice sa više dece u Hrvatskoj. „Zbog otežavajućih okolnosti u pripremi i sprovođenju akcije zbog pandemije, ove godine sprovodimo manju akciju za tri (3) porodice u ukupnoj vrednosti od 3.475 evra“, istakli su članovi ove organizacije iz Inzbruka u Austriji.

Jedna od tri porodice su članovi familije Manojlović iz okoline Karlovca za koju su obezbeđena nova ulazna vrata za kuću i veš-mašinu u ukupnoj vrednosti od 620 evra. „Sredstva su sakupljena od redovnih donacija u toku godine, kao i na našem tradicionalnom humanitarnom turniru Kraljevski kup i na drugim našim događajima. Kada bude završena isporuka pomoći, objavićemo detaljan izveštaj o porodicama i pomoći sa sve slikama, potvrdama i računima“, obavestili su javnost mladi iz humanitarne organizacije SPOJI. Oni su ujedno pozvali sve a doniraju i postanu redovni donatori, „kako bismo zajedno pomagali ugroženim višedetnim porodicama na Balkanu, kao i bolesnoj deci u Tirolu. Spojeni smo jači!“, poručili su iz ove humanitarne organizacije.

Srpska pravoslavna omladina Inzbruk – SPOJI radi na kulturno-edukativnom, humanitarnom i društveno-sportskom polju i zalaže se za očuvanje srpskog kulturnog, duhovnog i nacionalnog identiteta i pozitivno predstavljanje Srbije i srpskog naroda u svetu! Dodatne informacije mogu se dobiti na www.spoji.org

Žiro račun || Konto:

Jugendverein SPOJI

IBAN: AT482050303300678129

BIC: SPIHAT22XXX