Početna Najave Uprava Srpskog kulturnog centra poziva na godišnju skupštinu 14. marta 2021.

Uprava Srpskog kulturnog centra poziva na godišnju skupštinu 14. marta 2021.

Uprava Srpskog kulturnog centra Karlsrue iz Karlsruea u Nemačkoj obaveštava svoje članove, prijatelje i simpatizere da će se u subotu, 14. marta (ove godine) sa početkom u 14 časova održati godišnja skupštinu. Skupština će se održati u novim i nedavno renoviranim prostorijama SKC u Erzbergerstr. 131, 79149 Karlsrue.

Na godišnjoj skupštini mogu prisustvovati svi zainteresovani. „Očekujemo sve bivše, sadašnje, kao i buduće članove centra, da nam se pridruže“ istakli su u dopisu predstavnici upravnog odbora. Oni su naglasili da pravo glasanja imaju samo članovi. Međutim svi koji budu prisustvovali imaće pravo učešća na skupštini, moći se aktivno da učestvuju u raznim diskusijama i da daju predloge. „Svako mišljenje je važno i zato vas od srca pozivamo da baš VI budete deo Srpskog kulturnog centra, jer to je jedino mesto u kraju koje nas može okupiti i biti mesto gde će se održavati kultura i duh našeg naroda“

Planirani dnevni red skupštine su izmene statua, članstvo, plan rada i razno.
Uprava SKC naglašava da Centar ima pravo, po nemačkom zakonu da održi skupštinu. Obavezno je pridržavanje svih propisanih zdravstvenih mera, propisano odstojanje…„Molimo sve zainteresovanje da svoje prisustvo prijave, najkasnije do 12.03. 2021.  na mejl serben-kalrsruhe@web.de  ili putem telefona na 0157 31575854 kako bi se mogli pripremiti za nesmetano obavljanje skupštine po zdravstvenim preporukama zakona. Dobro došli! Očekujemo vaše prijave, vaš Upravni odbor SKC-a“.