Početna Najave Srpske liste i predstavnici Srba na sutrašnjem izboru za Savet stranaca u...

Srpske liste i predstavnici Srba na sutrašnjem izboru za Savet stranaca u nemačkoj pokrajini Hesen

Za skupštinu grada Frankfurta kandidat Milkica Romić Stojanović

U nemačkoj pokrajini Hesen sutra se održavaju i izbori za Savet stranaca. Ovoga puta na više mesta Srbi imaju mogućnost da izaberu svoje predstavnike. Prvo glasanja imaju strani državljani koji imaju regulisan boravak a nisu državljani Evropske unije.

U Frankfurtu na Majni srpska lista je pod rednim brojem 36. Nosilac liste je Dijana Avdić, a pored nje tu su Kristina Višnjić, Mila Dragadij-Bahgdadi, Kristina Dragadij-Bahgdadi, Diana Mančić, Vladimir Matijević, Ana Vasiljević, Dimitrija Tomić, Miloš Nikolić, Goran Tomić, Predrag Mišić, Ljubiša Simić i Saša Višnjić.

U Ofenbahu srpska lista je pod rednim brojem 6 a na njoj su Anđelka Crnogorac, Ljiljana Marjanski, Milan Granić, Stojna Babić, Robert Jovanovski, Saša Celić, Arijela Ugrčić, Dejan Predić, Miki Milenković i Miloš Gligorijević.

Kandidati srpske liste u Ofenbahu

U Novom Izenburgu pod rednim brojem dva je Katarina Durić, dok je u Bad Homburgu Miodrag Stojković prvi na listi.

„Izađite na glasanje, za sebe, za naše interese, za vašu budućnost u vašem gradu“, pozvali su Srbe predstavnici Srpkog kulturnog centra Ofenbah iz Ofehbaha.

Takođe su i izbori za skupštinu grada Frankfurta. Na listi se nalazi advokat Milkica Romić Stojanović. Njoj upravo ističe prvi mandat. Ona se drugi put kandiduje ispred Socijaldemokratske stranke. Do sada je uradila dosta za srpsku zajednicu.

Katarina Durić je na listi u Novom Izenburgu