Početna Informacije Generalni konzul Dimitrijević se predstavlja svojim građanima u Šorndorfu

Generalni konzul Dimitrijević se predstavlja svojim građanima u Šorndorfu

Generalni konzul Dragan Dimitrijević (levo) i predsednik Saveza srpskih klubova i udruženja Nemačke Saša Ivanović (desno)
Foto: arhiva S. Ivanović

Uprava Srpskog kulturnog kluba Nova generacija iz Šorndorfa pozvala je svoje članove, građane i prijatelje kluba na informativno druženje sa novim generalnim konzulom Republike Srbije u Štutgartu Draganom Dimitrijević.

Generalni konzul će se predstaviti, odgovarati na pitanja i družiti sa prisutnima. Skup će početi u 17 časova u prostorijama kluba Nova generacija u Šorndorfu (Wiesenstrasse 64) u subotu 16. oktobra.

„Tema večeri pored rada Srpske dopunske škole biće i odgovori na sva otvorena pitanja koja građani republike Srbije imaju i koje mogu  te večeri da postave konzulu. Generalni konzul Dimitrijević želi da saradnja konzularnog predstavništva u Štutgartu i svih građana Republike Srbije u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg bude na najboljem mogućem nivou i da za sva otvorena pitanja direktno učestvuje i pomogne na najbolji mogući način“, istakli su predstavnici uprave kluba Nova generacija.

Prisutni se moraju pridržavati svih preporučenih epidemioloških uslova, koja važe na teritoriji Republike Nemačke, tj nemačke pokrajine Baden-Virtemberg. Uprava kluba će sa svoje strane ispuniti sve neophodne mere, pa moli da to urade i prisutni.

Pored generalnog konzula Dimitrijevića skupu će prisustvovati i predsednik Saveza srpskih klubova i udruženja Nemačke, Saša Ivanović.