Početna Informacije Novak Đoković Fondacija na paviljonu Srbije na EXPO 2020 u Dubaiju

Novak Đoković Fondacija na paviljonu Srbije na EXPO 2020 u Dubaiju

Foto: Novak Đoković Fondacija

U četvrtak, 17. februara  u periodu od 17h do 20h na Paviljonu Republike Srbije na Svetskoj izložbi EXPO 2020 u Dubaiju Novak Đoković Fondacija će sa prisutnima podeliti brojne inovativne ideje u oblasti ranog razvoja dece, edukacije i podsticaja roditeljima kojima se Fondacija predano bavi već 15 godina.

Suosnivač i globalna direktorka Fondacije, Jelena Đoković će govoriti o našem radu i u interaktivnom razgovoru sa prisutnima podeliti više informacija o našim programima.

Nakon prezentacije, slede radionice programa „Podrška, NE perfekcija“ i „Putem šampiona” namenjene roditeljima na kojim će razmeniti utiske, znanja, savete, iskustva i globalne izazove roditeljstva danas.

U završnici večeri, prisutni će na neformalnom druženju moći da razmene svoje mišljenje sa predstavnicima Novak Đoković Fondacije. „Pozivamo Vas da nas posetite ukoliko ste u Dubaiju i da zajedno učestvujemo u diskusiji. Broj gostiju/učesnika je ograničen i ulazi se po principu ko prvi dođe“, stoji u saopštenju Novak Đoković Fondacije.