Srpski centar iz Beča nudi licitaciju za dve karte za predstavu „Petrijin venac“


Predstavnici Srpskog centra iz Beča u saradnji sa kulturnim udruženjem Helse iz Ciriha, koje organizuje gostovanje Mirjane Karanović sa legendarnim komadom i monodramom „Petrijin venac“, pokrenuli su licitaciju za 2 karte za navedenu predstavu koja će se održati 19.03.2022 u 20h u Ankersaal Kulturhaus Brotfabrik (Absberggasse 27/ Steige 3,Wien) u Beču.

„Celokupan prihod od karata namenjen je za našu humanitarnu akciju pomoći deci iz Cernice sa Kosova i Metohije. Početna cena ove 2 karte je simboličnih 20€.  Aukcija će biti sprovedena na taj način da će se učesnici nadmetati u komentarima, a onaj ko bude ponudio najviše (do petka 18.03.2022 u 23.59h) biće pobednik aukcije“, istakli su članovi Kulturnog centra na njihovoj FB stranici.

Predstava „Petrijin venac“ je priča o životu hrabre žene. „Petrija je simbol naših majki, sestara, žena… Njena hrabrost, snaga i želja za životom je inspiracija za sve nas. Mirjana Karanović se posle 40 godina vratila u ulozi koja joj je obeležila karijeru“, istaknuto je na stranici Srpkog centra u Beču.