Početna Informacije Srpski centar iz Beča nudi licitaciju za dve karte za predstavu „Petrijin...

Srpski centar iz Beča nudi licitaciju za dve karte za predstavu „Petrijin venac“

Predstavnici Srpskog centra iz Beča u saradnji sa kulturnim udruženjem Helse iz Ciriha, koje organizuje gostovanje Mirjane Karanović sa legendarnim komadom i monodramom „Petrijin venac“, pokrenuli su licitaciju za 2 karte za navedenu predstavu koja će se održati 19.03.2022 u 20h u Ankersaal Kulturhaus Brotfabrik (Absberggasse 27/ Steige 3,Wien) u Beču.

„Celokupan prihod od karata namenjen je za našu humanitarnu akciju pomoći deci iz Cernice sa Kosova i Metohije. Početna cena ove 2 karte je simboličnih 20€.  Aukcija će biti sprovedena na taj način da će se učesnici nadmetati u komentarima, a onaj ko bude ponudio najviše (do petka 18.03.2022 u 23.59h) biće pobednik aukcije“, istakli su članovi Kulturnog centra na njihovoj FB stranici.

Predstava „Petrijin venac“ je priča o životu hrabre žene. „Petrija je simbol naših majki, sestara, žena… Njena hrabrost, snaga i želja za životom je inspiracija za sve nas. Mirjana Karanović se posle 40 godina vratila u ulozi koja joj je obeležila karijeru“, istaknuto je na stranici Srpkog centra u Beču.