Početna Informacije HO Svi za Kosmet obradovala talentovanu Pavlinu Radovanović iz Orahovca kupovinom prizrenske...

HO Svi za Kosmet obradovala talentovanu Pavlinu Radovanović iz Orahovca kupovinom prizrenske narodne nošnje

Predaja nošnje Pavlini Radovanović
Foto: HO Svi za Kosmet

Podršku mladom talentu, dvanaestogodišnjoj  devojčici anđeoskog glasa Pavlini Radovanović iz Orahovca sa Kosova i Metohije, pružili su pažljivi, humani i divni članovi humanitarne organizacije Svi za Kosmet. Oni su Pavlini, pred prvi solo solistički nastup u Beogradu, poklonili prizrensku narodnu nošnju.  

„Iako sa svojih 12 godina već iza sebe ima mnogo malih ali značajnih nastupa, a izdvajamo među njima nastupe na našim humanitarnim događajima, sada je bila u prilici da prvi put samo ona bude glavna tema večeri i mi smo se veoma radovali tome. Naša organizacija prepoznaje napore talenta sa Kosova i Metohije da se probiju u ovom današnjem društvu i izgrade sebe i svoje karijere, pa smo ovom prilikom našoj dragoj Pavlini uoči koncerta ispunili želju i podržali je kupovinom prizrenske narodne nošnje koju je sa osmehom i radošću odmah nosila na koncertu i na Sajmu turizma u Beogradu. Vrednost donacije 90.000 dinara“, istakli su članovi HO Svi za Kosmet.

Oni su pozvali sve, koji mogu i žele da budu deo ove podrške našem narodu i svetinjama na Kosovu i Metohiji, da svoju donaciju mogu uplatiti na jedan od sledećih načina:

– Humanitarna organizacija Svi za Kosmet, dinarski račun 285-2295090000074-05

– Pejpal: szk.dijaspora@gmail.com

– Humanitarni SMS na 4030(cena poruke je 100 dinara)

-Uplate na devizni račun iz dijaspore ( EU i Nemačka bez provizije)

Svi za Kosmet e.V.

IBAN: DE83 4405 0199 0111 118825

Ime Banke : Sparkasse Dortmund

Adresa Banke : Freistuhl 2, 44137 Dortmund

Swift/Bic : DORTDE33XXX

Verwendungszweck: Spende @pavlina.radovanovic