HO Svi za Kosmet obradovala talentovanu Pavlinu Radovanović iz Orahovca kupovinom prizrenske narodne nošnje


Predaja nošnje Pavlini Radovanović
Foto: HO Svi za Kosmet

Podršku mladom talentu, dvanaestogodišnjoj  devojčici anđeoskog glasa Pavlini Radovanović iz Orahovca sa Kosova i Metohije, pružili su pažljivi, humani i divni članovi humanitarne organizacije Svi za Kosmet. Oni su Pavlini, pred prvi solo solistički nastup u Beogradu, poklonili prizrensku narodnu nošnju.  

„Iako sa svojih 12 godina već iza sebe ima mnogo malih ali značajnih nastupa, a izdvajamo među njima nastupe na našim humanitarnim događajima, sada je bila u prilici da prvi put samo ona bude glavna tema večeri i mi smo se veoma radovali tome. Naša organizacija prepoznaje napore talenta sa Kosova i Metohije da se probiju u ovom današnjem društvu i izgrade sebe i svoje karijere, pa smo ovom prilikom našoj dragoj Pavlini uoči koncerta ispunili želju i podržali je kupovinom prizrenske narodne nošnje koju je sa osmehom i radošću odmah nosila na koncertu i na Sajmu turizma u Beogradu. Vrednost donacije 90.000 dinara“, istakli su članovi HO Svi za Kosmet.

Oni su pozvali sve, koji mogu i žele da budu deo ove podrške našem narodu i svetinjama na Kosovu i Metohiji, da svoju donaciju mogu uplatiti na jedan od sledećih načina:

– Humanitarna organizacija Svi za Kosmet, dinarski račun 285-2295090000074-05

– Pejpal: szk.dijaspora@gmail.com

– Humanitarni SMS na 4030(cena poruke je 100 dinara)

-Uplate na devizni račun iz dijaspore ( EU i Nemačka bez provizije)

Svi za Kosmet e.V.

IBAN: DE83 4405 0199 0111 118825

Ime Banke : Sparkasse Dortmund

Adresa Banke : Freistuhl 2, 44137 Dortmund

Swift/Bic : DORTDE33XXX

Verwendungszweck: Spende @pavlina.radovanovic