Početna Informacije Četvrto donatorsko veče HO Srbi za Srbe 14. juna u Beogradu

Četvrto donatorsko veče HO Srbi za Srbe 14. juna u Beogradu

Četvrto donatorsko veče Humanitarne organizacije Srbi za Srbe organizuje u Beogradu, u utorak 14. juna sa početkom od 20 časova u restoranu Topčiderac (Bulevar Vojvode Mišića 81 B). „Cilj ovogodišnje donatorske večeri je dogradnja i adaptacija tri kuće i izgradnja prostorije za preradu mleka za ukupno četiri socijalno ugrožene porodice u vrednosti od 62.000 evra“, istakli su članovi ove organizacije.  

Oni žele da putem četvrte donatorske večeri pomognu porodice:

– Todosijević sa petoro dece iz sela Velika Lomnica kod Kruševca

– Ivanović sa dvoje dece iz sela Klinovac kod Bujanovca

– Lazarević sa petoro dece iz sela Kutleš kod Leskovca

– Trajković sa sedmoro dece iz sela Donja Trnica kod Trgovišta.

 „Želimo da okupljanjem prijatelja i donatora naše organizacije kroz ovo donatorsko veče izgradimo veliku zajednicu dobrotvora, dovoljno jaku da preokrene živote dece i njihovih porodica na put rada, učenja i opšteg boljitka u životu“, dodali su predstavnici HO Srbi za Srbe.

Učešće u ovoj donatorskoj večeri može se uplatiti kroz donaciju putem ugovora o donaciji za pravna lica ili naše donatorske platforme www.srbizasrbe.org/donacije sa napomenom „za donatorsko veče u Beogradu“.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe nosilac je Ordena Svetog Save od 2015. godine i već punih 17 godina pruža pomoć za socijalno ugrožene porodice i zajednice širom Balkana, tokom kojih je prikupila više od 8 miliona evra donacija i sa njima obezbedila vrednu materijalnu pomoć za više od 2.800 porodica koje zajedno broje 14.000 dece, kao i pomoć za više od 100 projekata koji su za cilj imali pomoć čitavim zajednicama. „Hvala Vam na dosadašnjoj podršci i poverenju u rad naše organizacije“.