Početna Kultura Pozorišna predstava 50 godina mature i nastup Vere Gregović u teatru JES...

Pozorišna predstava 50 godina mature i nastup Vere Gregović u teatru JES u Štutgartu za vikend, u ponedeljak (18. jula) i utorak (19. jula)

Vera Gregović (u crnoj majici) igra i u pozorišnoj predstavi 50 godina mature
Foto: JES pozorište

Klub seniora pozorišta u Štutgartu Junges Ensemble Stuttgart  (JES) pripremio je novu pozorišnu predstavu – Mir, radost, okupljanje razreda (50 godina mature). Nakon prošlogodišnje predstave posvećene koroni ovoga puta se društvo seli u razred i obeležava 50 godina mature. Iščekivanje, radoznalost, skepticizam…samo je deo osećanja, koja očekuju posetioce ove pozorišne predstave, koja će se prikazati u četiri navrata.

Režiser Hanes Mihl pripremio je delo, u kome će se ipak osetiti nešto u vazduhu, kada grupa bivših drugova iz razreda stigne sa pomešanim osećanjima na proslavu velikog jubileja. „Šta je s kim i šta će biti od zajedničkog vikenda!? Između starih rivalstava i novih ljubavi postoji stalno preispitivanje relevantnosti odnosa, iskustava i preostalog vremena”.

Uloge tumače Gizela Bak, Mari-Luize Gnant, Vera Gregović, Kristine Gunter, Kristine Kosler, Rihard Kosler, Birgit Olbrih, Burkhard Šrader i Hajndrih Sturm.


Ovo je treća predstava predstavnika kluba seniora JES pozorišta u Štutgartu. Nakon prve predstave I gastarbajteri odlaze u penziju i druge Radionica iz kućne perspektive, predstava Mir, radost, okupljanje razreda (50 godina mature) će se prikazivati

16.07.2022. u 18 časova

17.07.2022. u 17 časova

18.07.2022. u 19 časova

19.07.2022. u 18 časova

Predstava se održava u pozorištu JES Eberhardstr. 61a, 70 173 Stuttgart