Početna Najave Memorijalni turnir Mladenu Cmrku u čast održaće se sutra (24.09.) u Pforchajmu

Memorijalni turnir Mladenu Cmrku u čast održaće se sutra (24.09.) u Pforchajmu

Članovi srpskog kluba Dušan silni u nemačkom gradu Pforchajm, u pokrajini Baden-Virtemberg organizuju sutra memorijalni turnir Mladen Cmrk. Mlađa je bio od samog početka ovog divnog,  veselog i mladog udruženja. Na žalost preminuo je prošle godine. U znak sećanja na pravog, iskrenog i divnog prijatelja kao i člana kluba, njegovi drugari iz Dušana silnog su se organizovali da održa turnir Mlađi u čast.

Memorijalni fudbalski turnir (5+1) se održava na stadionu  Turnverein Pforzheim 1834 e. V (u ulici Werner Siemens Str. 76 ,75173 Pforzheim) na kome članovi kluba Dušan silni uvek igraju fudbal, dana 24.09.2022 početkom u 12 sati. Raspored igranje ekipa će biti poznat od 11 časova, odmah nakon izvlačenje imena iz šešira. Nakon turnira predviđeno je druženje uz muziku i ukusne kulinarske specijalitete, bolje međusobno upoznavanje, kao i priče sećanja na nezaboravna druženja sa i uz Mlađu Crmka.  

Biće postavljena i kutija za donaciju, kako bi se sakupila sredstva za podizanje spomenika Mlađi, pa je organizator pozvao i one koji ne igraju fudbal da podrže ovaj turnir.