Početna Informacije Potrebna je pomoć  tokom lečenja za Stevana Milanovića u Minhenu

Potrebna je pomoć  tokom lečenja za Stevana Milanovića u Minhenu

Stevan Milanović  iz Novog Pazara pre tri godine u Beogradu pretrpeo teške opekotine desne šake IIb tipa. Njemu je potrebna pomoć ljudi dobre volje tokom terapija i lečenja u Minhenu na Univerzitetskoj klinici za plastičnu hirurgiju i hirurgiju šake. Klinika u Minhenu gestom dobre volje i besplatnim lečenjem pomaže od avgusta 2022. Trenutna terapija su specijalne silikonske pločice kao i naročita silikonska kompresiona rukavica. Posle perioda od 6-12 meseci moguće su plastične operacije. Trenutno ne može da radi, opere sudove i rublje, skuva ručak… Šaku u oporavku treba čuvati. Sve ostalo može sam ali pažljivo i polako.

Mole se svi ljude dobre volje iz Minhena i okoline da mu pomognu. Potreban mu je boravak u Minhenu kako bi bio u blizini vrhunskih plastičnih hirurga radi kontrola i terapija u narednih godinu dana. Svako ko može da ga primi na smeštaj i skromnu hranu u narednom periodu olakšao bi mu povratak u normalan život. Diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu 1989, bio je fri lens režiser, scenarista i novinar.

Stevan živi sam i od povrede ima problem da obezbedi ishranu, odeću i obuću a zimi grejanje. Zimu 2021./2022. proveo je bez grejanja. Svi koji imaju dobru volju da pomognu Stevanu da se jave mogu mu se javiti putem mejla stevanmilanovic@gmail.com ili putem vibera +381628456648.