Početna Informacije HO Srbi za Srbe – sinonim za transparentnost!

HO Srbi za Srbe – sinonim za transparentnost!

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe skoro dve decenije neprestano uvećava broj donatora i danas ih ima više od 70.000 širom sveta, zahvaljujući kojima se godišnje pomogne više od 200 porodica. Način na koji se pomaže porodicama širom Balkana, gde god živi srpski narod je uglavnom sprovođenje velikih projekata poput stambenog zbrinjavanja porodica, podizanja fabričkih postrojenja, upošljavanja ljudi.

Pomoć je do sada otišli u domove preko 3.000 porodica (a na stranici Srbi za Srbe se nalazi svi podaci ko je pomogao i kome je pomognuto) ali se u bazi podataka nalazi i više od 1.500 višečlanih porodica na čekanju da im se pomogne. I taj broj neprestano raste. „Treba dodati i desetine hiljada drugih ugroženih porodica koje za sada ne spadaju u ciljnu grupu Organizacije. Mnoge porodice čekaju i po više godina da dođu na red za obilazak!”, dodali su u HO Srbi za Srbe.

„Među 70.000 priložnika na godišnjem nivou samo jedan manji procenat su oni čije donacije stižu svakog meseca, bez kojih Organizacija ne bi mogla da funkcioniše. Budite redovni mesečni donatori Veliki broj redovnih mesečnih donacija omogućio bi nesmetan rad Organizacije i podigao efikasnost u realizaciji humanitarnih projekata”, poručili su iz ove humanitarne organizacije i zamolili za redovnu mesečnu donaciju, koja se najlakše može sprovesti preko donatorske platforme.