Početna Najave Sutra se u SKSC Hajlbron održavaju turniri za odrasle i mlađe kao...

Sutra se u SKSC Hajlbron održavaju turniri za odrasle i mlađe kao i pozorišna predstava

U prostorijama Srpskog kulturnog i sportskog centra u Hajlbronu, u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg, sutra će se održati turnir u stonom tenisu i bilijaru. Za mlađe (decu) je predviđeno takmičenje u društvenoj igre Ne ljuti se čoveče kao i Fifa playstation, a za sve predstava – monodrama Ima neka tajna veza, Milana Dimića, koja se organizuje u saradnji sa SPKD Prosvjeta iz Štutgarta.

Turnir počinje u 12 časova, uz bogat ručak, koji je priredila uprava a monodrama u 18 časova. Prostorije SKSC su dobro poznate svima u Hajlbronu i nalaze se u Weststr. 51/1  (74072 Heilbronn). Sutradan u nedelju je planirano zajedničko praćenje Svetskog prvenstva u Kataru uz napomenu da će u klubu moći da gleda svaka fudbalska utakmica.

Sa ovim akcijama i prošlonedeljnim muzičkim druženjem nova uprava SKSC (koja je izabrana pre manje od mesec dana, nakon više neuspešnih pokušaja da se formira nova Uprava kluba, zbog sve lošijeg stanja kluba) će pokušati da uz pomoć nekoliko prijatelja SKSC organizuje mnoštvo događaja u narednom periodu, kako bi SKSC vratili stari sjaj i ponovo ga digli na noge. „S tim u vezi biće organizovano gledanje kompletnog Svetsko prvenstvo u Kataru, zatim muzičke večeri subotom uz živu muziku. Pored folklora koji se održava petkom veče za decu, organizovaćemo i par manifestacija namenjenih najmlađim članovima naše zajednice, a sve u saradnji sa drugim srpskim klubovima u Nemačkoj…”, poručili su predstavnici nove uprava. Oni su pozvali sve da redovno prate njihova obaveštenja na Fejsbuk stranici, gde će biti blagovremeno obaveštavani o akcijama. „Od Vas očekujemo što veći odziv, dolazak na druženje, uz sport, pesmu ili igru kako bi prostorije kluba i dalje bile u službi svih nas koji ovde živimo”.