Početna Informacije Srbi za Srbe pokrenuli rad i u Australiji

Srbi za Srbe pokrenuli rad i u Australiji

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe nastavlja da širi svoj dobrotvorni rad na novom kontinentu – u Australiji! „U toku 2022. godine aktivno smo krenuli sa prikupljanjem dokumenata za registrovanje organizacije. Zvanično, potvrdom od strane Australijske komisije za dobrotvorne i neprofitne organizacije (ACNC) Humanitarna organizacija Srbi za Srbe (Serbs for Serbs inc.) počela je sa radom”, sa velikim zadovoljstvo izjavili su predstavnici HO Srbi za Srbe.

Oni su dodali da se doniranjem stiče pravo na poreske beneficije. Poreske priznanice će biti izdate za sve donacije veće od 2 dolara donatorima u Australiji samo ako se donacija izvrši na zvanični bankovni ili PayPal račun Serbs for Serbs Inc. u Australiji.

 Naziv: Serbs for Serbs Inc.

ABN: 57472783829

Adresa: 18 Mantle Ave, North Richmond, NSW, 2754, Australia

(Dodatna obaveštenja mogu se dobiti preko stranice www.srbizasrbe.org/australija ili putem elektronske pošte szsaustralija@gmail.com)

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe upućuje poziv svim svojim dugogodišnjim članovima, prijateljima i volonterima, kao i ogromnoj srpskoj zajednici u Australiji, da se pridruže radu naše organizacije. Ujedno, pozivaju sve postojeće donatore da svoje redovne mesečne donacije nadalje preusmere ka računima naše organizacije u Australiji kako bi stekli mogućnost da dobijaju poreske olakšice.

„Hvala na poverenju i podršci! Deca su naša budućnost!”, istakli su predstavnici HO Srbi za Srbe.