Početna Informacije Koncert KUD Bisera iz Dransija se odražava u subotu 25. marta

Koncert KUD Bisera iz Dransija se odražava u subotu 25. marta

Igrači Kulturnog umetničkog društva Biseri iz Dransija kod Pariza organizuju u subotu 25. marta  samostalni koncert za starije ansamble. „Nestrpljivo vas očekujemo, u subotu 25. marta kako bi sa vama podelili naše koreografije i pesme”, istakli su članovi društva. Oni su naglasili da su karte u pretprodaji i to samo u prostorijama društva, da na licu mesta neće biti prodaje.

Koncert će početi u 20:30 časova, ulaz je od 20:15, a parking na raspolaganju. Održava se na adresi: Espace culturel, 120 rue Sadi Carnot, 93700 Drancy.

Foto: FB KUD Biseri Dransi

U nizu mnogobrojnih aktivnosti, koje ovo društvo ima, minulog vikenda se održan sastanak se roditeljima i članovima, gde je uprava predstavila dosadašnji rad i planove za budućnost. „Veliko hvala upravi koja neumorno radi kako bi naše društvo napredovalo svakog dana. Hvala svim umetničkim rukovodiocima koji danas vode osam različitih grupa”, istakli su u udruženju.

KUD Biseri danas imaju folklor za bebe (baby folk) školu folklora, dečiji, omladinski, predizvođački, izvođački i veteranski ansambl, kao i pevačku grupu. 363 igrača su redovni na probama.

„Sa ponosom možemo da se pohvalimo da je učenje srpskog jezika takođe moguće u sklopu našeg KUD-a. Ove godine su igrači na poklon dobili 2 majice, svi ansambli besplatno idu na godišnje putovanje, organizujemo druženja gde deca u jednom zdravom ambijentu mogu da se međusobno druže. Hvala svim roditeljima na poverenju u nadi da će se naš napredak nastaviti i da ćemo uspešno predstavljati našu kulturu kako u Francuskoj tako i u svetu”, istakli su vredni i neumorni igrači KUD Biseri iz Dransija, kod Pariza u Francuskoj.