Početna Događanja Kros RTS-a održan na ostrvu Krit u Grčkoj

Kros RTS-a održan na ostrvu Krit u Grčkoj

Ovogodišnji Kros RTS-a na Kritu u Grčkoj održan je u gradu Iraklion u parku Evkaliptos, gde su učenici Srpske škole na Kritu trčali podeljeni u dve grupe po polu (dečaci i devojčice). Dodata je još jedna grupa za najmlađe učesnike krosa.

Uz mnogo elana i pozitivne energije kros je uspešno održan. Učenici su bili na visini zadatka i pokazali su svojim primerom izdržljivost i sportski duh.


Foto: Srpska škola na Kritu

Pobednici u grupi dečaka bili su Miloš Cvetković sa osvojenim 1. mestom, Aleksandros Zumis sa 2. mestom i Angelos Glišović Aleksandridis sa 3. mestom. Od devojčica 1. mesto je osvojila Nefeli Stojančev, 2. mesto Teodora Zumi , dok su 3. mesto prijateljski podelile Iris Paraskeva i Katerina Liodaki. Najmlađi učesnici krosa su, takođe uspešno, pokazali svoj takmičarski potencijal. Na 1. mestu se našla Eva Todorović, 2. mesto su podelili Proteas Tamiolakis i Teodora Damjanović, a na 3. mestu našla se Eleni Zervaki.

Nakon takmičarskog dela najbržim učenicima dodeljene su diplome. Kros RTS – a završen je lepim druženjem dece i roditelja i uživanjem u atletskim spravama u parku.