Početna Informacije Udruženje žrtava Hajr priprema novi Zbornik i poziva predstavnike rasejanja da učestvuju...

Udruženje žrtava Hajr priprema novi Zbornik i poziva predstavnike rasejanja da učestvuju u njegovoj realizaciji

Udruženje žrtava nasilja Hajr iz Beograda, sa svojim ograncima u rasejanju, pozvalo je ljubitelje pisane reči da pošalju svoje radove za novi Zbornik poezije i kratkih priča, koji će štampati ovo udruženje.

„Naša redakcija priprema Zbornik poezije i kratkih priča. Pozivamo vas da nam pošaljete svoje radove u što većem broju. Pošalite jedan rad: pesma, priča, aforizmi, neki tekst koji može biti neki osvrt šta vam se dopalo u Švajcarskoj, opišite neki običaj, neku smešnu situaciju, ljubavnu priču, istoriju nekog mesta, drage ljude sa kojima se družite… Nema tematskih i žanrovskih ograničenja. Posebno pozivamo one koji nisu do sada pisali da učestvuju. Jedan od autora je Vanja Bulić, naš proslavljeni pisac i voditelj”, dodali su organizatori.

Šalje se jedan rad (ne predugačak, predviđena je strana formata B5 u Zborniku) u Wordu Times new roman 12, latinica,  kratka biografija  i fotografija autora,  i dokaz o uplati 8,5 evra (1000,00 rsd) a za taj novac  će autori  dobiti primerak zbornika. Radove treba poslati do 15.06.2023. na mejl uznhajr2@gmail.com.

Kako su istakli organizatori biće organizovane promocije Zbornika u Švajcarskoj,  Austriji, Italiji, Engleskoj… kao i širom Srbije i u regionu  Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija… 

Uplatu izvršiti na račun:

IBAN :                    RS35160005400004554635

SWIFT :                  DBDBRSBG

Primalac:                Udruženje žrtava nasilja HAJR

Adresa:                  Obilićev Venac 4, 11000 Beograd, Srbija

Svrha uplate:          Podrška Zborniku

Iznos :                    EUR 8.50

Foto: Udruženje žrtava nasilja Harj