Početna Najave Novo druženje u Serbika kafeu u Fraunfeldu u Švajcarskoj u petak 21....

Novo druženje u Serbika kafeu u Fraunfeldu u Švajcarskoj u petak 21. avgusta

Foto: D. Zimonjić

Ljubitelji pisane reči u Švajcarskoj imaju priliku da uživaju u prijateljskom susretu uz razgovor, u organizaciji Serbika kafe, u petak 21. avgusta u prostorijama Kantonalne biblioteke (Promenadestsr.2) u Frauenfeldu. Večeri Serbika kafe su posvećene našim piscima iz otadžbine i rasejanja a ovoga puta će biti spontano okupljanje. „Prijateljski susreti i druženje, jer prijateljstvo je blago, najveće na svetu“, istakla je Dragana Zimonjić, organizator ovih lepih i kulturnih večeri. I u pozivnici ona je navela stihove čuvenog Duška Radovića „Imati prijatelje, to znači pristati na to da ima lepših, pametnijih i boljih od vas. Ko to ne može da prihvati, nema prijatelja!“.

Veče je zamišljeno da sumiramo utiske posle odmora, čujemo predloge i napravimo planove za buduća dešavanja. Život nije i ne sme stati uprkos svim dešavanjima prouzrokovanim virusom korona, zato i aktivnosti Serbika kafe nastavljamo u prelepom ambijentu Kantonalne biblioteke“, naglasila je Dragana.
Početak je u 19.30 i trajaće do 22. sata. Ulaz je slobodan. Dodatne informacije mogu se dobiti od Dragane Zimonjić na 076 474 33 86 ili putem mejla na serbica8570@gmail.com