Početna Vesti Konzulat Srbije u Cirihu zatvoren do 23. novembra zbog pojave Covid-a 19

Konzulat Srbije u Cirihu zatvoren do 23. novembra zbog pojave Covid-a 19

Zgrada Generalnog konzulata R. Srbije u Cirihu
Foto: ahriva konzul RS u Cirihu

Generalni konzulat Republike Srbije u Cirihu osvestio je svoje državljane da će do 23. novembra ove godine biti zatvoren. Razlog je pojava oboljenja od Covid-a 19 kod zaposlenih.

„Zbog slučaja bolesti od virusa Covid 19 među zaposlenima, Generalni konzulat Republike Srbije u Cirihu je u režimu preventivnog karantina i prinuđeni smo da obustavimo rad sa strankama do 23. novembra 2020.

Molimo da se stranke koje imaju zakazane termine za predaju zahteva za pasoš u navedenom periodu, jave putem mail-a: info@konzulat.ch i dostave svoje kontakt podatke, kako bismo obavestili o novim terminima kada rad sa strankama ponovo bude uspostavljen.

Molimo da se za hitne slučajeve, kao sto su izdavanje putnog lista i sprovodnice, obratite Ambasadi Republike Srbije u Bernu.

Najiskrenije se izvinjavamo zbog svih neprijatnosti usled otkazivanja termina i uveravamo vas da ćemo učiniti sve da nadoknadimo propuštene termine u najskorijem roku, čim okolnosti budu dozvoljavale.

Molimo za razumevanje zbog novonastale situacije, kako bismo ovaj težak period prebrodili i nastavili sa radom u interesu svih naših državljana“, stoji u saopštenju Generalnog konzulata Republike Srbije u Cirihu.