Početna Najave Promocija Beograda i Srbije

Promocija Beograda i Srbije


Kako javlja Turistička organizacija Beograda, danas će u Ambasadi Republike Srbije u Ankari biti otvorena izložba slika turističkih lepota Beograda i Srbije a tim povodom i promocija naše zemlje za turiste iz regije centralne Turske i njenog glavnog grada, na kojoj će biti najavljeno uspostavljanje direktnog leta između Beograda i Ankare.

„Na inicijativu Ambasade Republike srbije u Ankari u toku su dogovori za uspostavljanje direktnog leta na relaciji Beograd Ankara koje je sada već izvesno, što će imati velikog uticaja na još bolju posetu turskih turista Beogradu.“, rekao je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.

„Turski turisti su godinama na vrhu najbrojnijih turista u Beogradu. Pružanje mogućnosti za putovanja stanovnicima centralne regije Turske za nas znači otvaranje jednog novog turističkog tržišta sa brojnim pozitivnim efektima“, dodao je Popović.

Turistička organizacija Beograda je organizovala prvu prezentaciju Beograda u Ankari 2019. godine kada je pokazano veliko interesovanje za našom turističkom ponudom. Otvaranje izložbe fotografija i svečani prijem za zvaničnike, novinare i predstavnike turističke privrede Ankare i okruženja, biće održano danas u prostorijama Ambasade, na kom će nastupiti i naše poznate violinistkinje Tijane i Ksenije Milošević.