Početna Informacije HO Svi za Kosmet „Hvala donatori na 44.061 evra pomoći za Vidovdansku...

HO Svi za Kosmet „Hvala donatori na 44.061 evra pomoći za Vidovdansku akciju”

Foto: Svi za Kosmet

Predstavnici humanitarne organizacije Svi za Kosmet, koji su pre nešto više od mesec dana pokrenuli humanitarnu Vidovdansku akciju zahvalili su se svima na sakupljenim 44.061€, što je preko 5 miliona dinara. Time je oboren i prošlogodišnji rekord, kada je sakupljeno sjajnih 33.745€!

„Na ovogodišnjem spisku donatora našlo se 538 registrovanih pojedinca, humanitarnih kutija i događaja, čime možemo da procenimo da je u akciji opet učestvovalo nekoliko hiljada dobrih ljudi!

Kao što smo najavili, akcijom ćemo pomoći manastir Draganac, porodicu Vićentijević i decu u selu Kusce.

Sjajnim rezultatom akcije, plan je proširen i pomoć će dobiti još nekoliko svetinja i porodica!

O realizaciji ovih akcija javnost će biti obaveštena, a mi se od srca zahvaljujemo svim dobrim ljudima na tome što misle na Kosmet u ovim teškim vremenima, kao i na poverenju koje nam već 14 godina ukazujete. Trudićemo se i dalje da to opravdavamo! Hvala puno svima koji su učestvovali, Svi za Kosmet!”, istakli su članovi ove vredne humanitarne organizacije.

Tokom Vidovdanske akcije članovi HO Svi za Kosmet ogranka u Nemačkoj imali su više štadnova u Nemačkoj i jedan u Holandiji, gde su mnogi naši građani imali priliku da se po prvi put susretnu sa radom ove organizacije. Tako je bilo i u Frankfurtu, na Krosu RTS-a učenika Srpske škole za pokrajinu Hesen, na stadionu kojij koristi FK Tempo, gde je štand sa prodajnim stvarima i kutijom za donacije dozvolio generalni konzul u Frankfurtu Branko Radovanović, na čemu su članovi organizacije veoma zahvalni.

Sa generalnim konzulom Brankom Radovanovićem
Foto: arhiva Svi za Kosmet