Početna Događanja Nastup Nemanje Nikolića i Aleksandra Šandorova u Beču

Nastup Nemanje Nikolića i Aleksandra Šandorova u Beču

U organizaciji Srpskog centra u Beču minule nedelje održan je koncert klavirskog dua Aleksandra Šandorova i Nemanje Nikolića. „Naši izvanredni izvođači su tokom 60 minuta vodili bečku publiku kroz tonove ruskog kompozitora Sergeja Prokofjeva i autorsku muziku Vlade Divljana, maestralno završivši koncert poznatom numerom „Maljčiki“ benda Idoli.

Povezujući skoro nemoguće kroz pronađenu zajedničku nit i ljubav prema muzici Prokofjeva, na jedinstveni način razvili su ukus nove, buduće publike i privukli ih u koncertne prostore zadržavajući pri tome svoj umetnički izraz, senzibilitet i kredibilitet koji je stečen dugogodišnjom uspešnom karijerom. U tri kratke pauze, publika je aplauzom pozdravljala naše pijaniste, dok je poslednja numera ispraćena ovacijama i pohvalama upućenim našim Maljčikima na klaviru”, istakli su članovi Srpskog centra u Beču.

Nakon koncerta organizovano je koktel veče gde publika je zajedno sa akterima koncerta uživala u druženju i razmenjivanju utisaka. „Hvala svima koji su prisustvovali, sledeća stanica je 09. 12. 2022. i potpuno drugačiji zvuk sa našim Markom Luisom”, dodali su organizatori.


Foto: FB Srpski centar Beč