Početna Kultura Besplatan onlajn kurs o kulturi Španije

Besplatan onlajn kurs o kulturi Španije

Udruženje profesora španskog jezika Srbije, preko projekta K2 Erazmus+ organizuje besplatan onlajn kurs o kulturi Španije pod nazivom „Kultuforma“ .

Na kurs se mogu prijaviti studenti završnih godina Filološkog fakulteta, studenti master studija i nastavnici španskog jezika, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, kao i svi ljubitelji i poznavaoci španskog jezika. Cilj ovog KA2 projekta je, pored povezivanja profesora španskog jezika i njihovog stručnog usavršavanja u Španiji, kreiranje online besplatne platforme na kojoj se nalazi kurs o kulturi Španije. Kurs je ceo na španskom jeziku i  rađen je u saradnji sa profesorima Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji su ujedno i članovi Udruženja profesora španskog jezika Srbije.

Polaznici kursa dobiće sertifikate, a oni najuspešniji stipendije za usavršavanje u Španiji. Da bi se registrovali na kurs potrebno je da pošaljete ime i prezime na it@apes.edu.rs , nakon čega će te dobiti parametre za logovanje.

Link ka kursu je  www.cultuforma.apes.edu.rs

Link ka videu o istoriji Španije je na jutjub kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=jN6kyh5ri_8

O samom projektu i detaljima možete pročitati na  https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/eplus-project-details/#project/2018-1-RS01-KA204-000424, kao i na sajtu Udruženja profesora španskog jezika  Srbije  http://www.apes.edu.rs/projekat-ka2/