Početna Vesti Niskotarifna avio kompanija Viz er odložila početak letova iz Beograda

Niskotarifna avio kompanija Viz er odložila početak letova iz Beograda

Niskotarifna avio kompanija Viz er sve nove linije koja je planirala da sve nove linije iz Beograda pokrene od 16. do 19. jula pomera za mesec dana kasnije. Letovi su povučeni iz prodaje i njihovo otpočinjanje pomereno je za drugu polovinu avgusta.

Letovi na linijama do Kelna, Hambruga i Turkua bi trebali da počnu od 17. avgusta. Dan kasnije planirani su prvi letovi do Fridrihshafena, Barselone i Lisabona, dok je za 19. avgust planiran početak leta za Brisel, a dan kasnije 20. avgusta do Milana i Osla.

Nova linija do Salcburga će biti uspostavljena kako je i bilo planirano od 12. jula, ali ovu liniju održava avion iz tamošnje baze. Ipak i tu je došlo do promene – ostavljena su samo dva polaska na ovoj liniji (12. i 17. jula) dok se tek od 3. avgusta vraćaju redovnom redu letenja na ovoj liniji sa po dva polaska nedeljno ponedeljkom i petkom.

Na poznatim destinacijama ka Dortmundu, Bazelu i Geteborgu smanjen je broj polazaka. Na liniji za Bazel ukinut je let sredom tokom poslednje dve nedelje jula, a na liniji za Geteborg je trajno do kraja oktobra let utorkom. Broj letova za Dortmund je smanjen sa pet na četiri nedeljno.