Početna Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na portal www.rasejanje.info (u daljem tekstu „Rasejanje“). „Rasejanje“  vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima koji se navode dalje u tekstu. Svakim pristupom portalu „Rasejanje“ ili bilo kom njegovom delu, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge portala „Rasejanje“.

AUTORSKA PRAVA

Portal „Rasejanje“ je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod ) koji su objavljeni na njemu. Bez saglasnosti „Rasejanja“ zainteresovani ne mogu da koriste niti tekstualne sadržaje niti fotografije.

Prenošenje autorskih tekstova dozvoljeno je uz obavezno navođenje izvora (izvor:“Rasejanje.info“) ispod teksta, i stavljanje linka na kraju sa usmerenjem na originalni tekst (link).

U slučaju prenošenja teksta ili informacija iz teksta suprotno navedenim pravilima „Rasejanje“ zadržava pravo da, u skladu sa Zakonom, protiv prekršioca pokrene sudski postupak radi zaštite autorskih i drugih srodnih prava i nadoknade štete.

„Rasejanje“ će odmah razmotriti primedbe posetilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na portalu povređeno sopstveno autorsko pravo. U slučaju da se utvrdi da se radi o povredi autorskih prava, tekst, fotografija, audio snimak i drugo biće skinuti sa portala.

LINKOVI NA DRUGE VEB STRANICE

„Rasejanje“ ne snosi odgovornost za sadržinu veb stranica izvan svog portala.

OGLAŠAVANJE

„Rasejanje“ nije odgovorno ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, jer se radi o poslovnom odnosu između posetioca portala i oglašivača.

IZMENE I DOPUNE

“Rasejanje” zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.