Početna Najave U subotu prvo malo druženje nakon šest meseci u Srpskom centru u...

U subotu prvo malo druženje nakon šest meseci u Srpskom centru u Karlsrueu

Prostorije Srpkog kutlurnog centra u Karlsrueu
Foto: FB SKC Karlsrue

Članovi Srpskog kulturnog centra iz Karlsruea (u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg) obaveštavaju svoje članove da je zbog povoljnije epidemiološke situacije u njihovom gradu moguće manje okupljanje. Uslov je da se svi pridržavaju svih predviđenih mera.

U subotu 29.05. prostorije centra će biti otvorene, pre podne kao i do sada da ko je poručio preuzme bureke. Posle podne u periodu od 17h do 21h će moći da se organizuje i malo druženje. „Klub će biti otvoren i mogli bi ste nas posetiti da na neki način obeležimo nastavak rada. Potrebno je da nam se najavite, imate masku i sa sobom imate nešto od sledećih dokumenata: dokaz o revakcinaciji, ili negativan korona test (ne kućni test, već jedan od testova koji je urađen na nekim od punktova ili apotekama u gradu, izdat na papiru ili dokaz da ste preležali koronu, ne stariji od 6 meseci. Bez ovoga vam neće moći biti omogućen ulazak u klub. Najave dolaska u subotu su obavezne zbog ograničenog broja ljudi koji smemo primiti u prostorima“, poručili su iz Centra. Najaviti ili na broj 0157 315 75 854 ili putem mejla serben-karlsruhe@web.de

Od prošle jeseni Srpski kulturni centar se nalazi na novoj adresi Erzbergerstr. 131 76149 Karlsrue. Prostorije su članovi kompletno renovirali i prilagodili svojim potrebama.