Početna Informacije OSSI pokrenula akciju darivanja paketića štićenicima Doma za decu bez roditeljskog staranja...

OSSI pokrenula akciju darivanja paketića štićenicima Doma za decu bez roditeljskog staranja u Beloj Crkvi

Foto: OSSI

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI) pokrenula je akciju paketića za štićenike  Doma za decu bez roditeljskog staranja Vera Radivojević u Beloj Crkvi. „Radujemo se  što ovog decembra imamo priliku da zajedno pokažemo šta znači imati VELIKO srce! U vreme praznika i darivanja, odlučili smo da pokrenemo akciju sakupljanja paketića za štićenike  Doma za decu bez roditeljskog staranja Vera Radivojević u Beloj Crkvi. Udruženim snagama i zajedničkim trudom imamo mogućnost da mališanima ulepšamo Novu godinu i predstojeće praznike. Ovom akcijom smo želeli da pomognemo Deda Mrazu i potrudimo se da baš niko ne ostane bez novogodišnjeg paketića!“, istakli su predstavnici OSSI.

Ko želi mi može da pomogne da se nekome ulepša kraj ove godine dobrodošao je da se pridruži timu OSSI vilenjaka. Može im se poslati poruka preko društvenih mreža ili na mejl registracija@ossi.rs, a oni će preneti instrukcije Deda Mraza kako da se pripremi paketić.

„Takođe, ukoliko planirate dolazak u Srbiju za praznike, molimo vas da ponesete poneki slatkiš/slaniš ili neku drugu uspomenu iz zemlje u kojoj studirate/živite, i da tim neočekivanim poklončićima dodatno obradujemo mališane“, dodali su iz Organizacije srpskih studenata u inostranstvu.