Početna Kultura Pozorišna predstava „Šta to beše ljubav?“ se ponovo prikazu u Beču 30....

Pozorišna predstava „Šta to beše ljubav?“ se ponovo prikazu u Beču 30. januara

Foto: Bečki teatar mladih

Zbog ogromnog interesovanja održaće se još jedno izvođenje pozorišne predstave Šta to beše ljubav?, tragikomedije, koju izvode glumci Bečkog teatra mladih. Mlada družina je deo  Srpsko prosvetnoj i kulturnog društva Prosvjeta iz Beča, a predstava predstavlja duhovitu kritiku društva i muško-ženskih odnosa, u kojoj likovi na komičan način prikazuju mane pojedinca i društva. Predstava će se održati 30. januara sa početkom u 19 časova u Atelier Theater (Burggasse 71, 1070 Wien)

Ulaznice su 12 evra i mogu se rezervisati putem mejl adrese karte@prosvjeta.at ili kupiti na dan predstave. Onlajn rezervacija podrazumeva prijavu putem mejla.  Pri prijavi je potrebno navesti ime i prezime i broj telefona i preporučuje se ovaj način prijave.

Kod kupovine karte na dan predstave, potrebno je doći pola sata da bi se izbegle gužve pri proveri dokumenata.

„Kovid 19 – pravila: S obzirom na aktuelno važeće 2 G pravilo, svi posetioci će na ulazu morati da pokažu potvrdu o vakcinaciji ili potvrdu da su preležali virus. Tokom celokupnog boravka u pozorištu obavezno je nošenje FPP2 maske i kao i držanja odstojanja od 1 metra. Dođite da se zajedno smejemo!“, poručili su glumci Bečkog teatra mladih.