Početna Događanja U Londonu predstavljena Srbija na Međunarodnoj turističkoj berzi

U Londonu predstavljena Srbija na Međunarodnoj turističkoj berzi

U Londonu je održana Međunarodna turistička berza, na kojoj su Srbiju predstavili Turistička organizacija Srbije (TOS). Na štandu su se predstavili i Turistička organizacija Vojvodine, Er Srbija, Serbija Tur Operator DMK, Hajat Ridžensi Beograd i KonTiki.

Ambasadorka Republike Srbije u Velikoj Britaniji Aleksandra Joksimović posetila je štand Srbije na Međunarodnoj turističkoj berzi u Londonu. U sklopu objedinjenog promovisanja turističke ponude Srbije, na štandu je predstavljena turistička ponuda naših gradova, pre svega Beograda i Novog Sada, vikend programi, aktivan odmor u prirodi, skijališta, ture vezane za istorijsko nasleđe, vino i gastronomiju.

Ambasada Republike Srbije svake godine pruža podršku u realizaciji nastupa Srbije na jednom od najvećih turističkih sajmova na svetu, te je predstavnike Srba na ovoj manifestaciji posetila i ambasadorka Srbije u Velikoj Britaniji, Aleksandra Joksimović. Ambasadorka Joksimović je sa direktorkom TOS Marijom Labović i njenim saradnicima razmotrila mogućnosti za unapređenje promocije turističkih potencijala Srbije.

Foto: Ambasada Republike Srbije u Velikoj Britaniji