Početna Kultura „Veče mladih pisaca” u Beču se odražava 2. aprila 2023.

„Veče mladih pisaca” u Beču se odražava 2. aprila 2023.

Klub mladih umetnika iz Austrije poziva sve mlade pisce i pesnike, kao i ljubitelje književnosti, da u prijatnom ambijentu kafića „Kotor” prisustvuju magičnom spoju muzike, poezije i proze. U organizaciji Prosvjetinog Kluba mladih umetnika iz Beča, dvanaesto „Veče mladih pisaca” će se održati u nedelju, 02. aprila 2023. godine s početkom u 19:30 časova.

„Ovo je događaj na kome mladi ljudi mogu da podele svoja razmišljanja i stihove sa drugim mladim piscima, kao i svima onima koji uživaju u najlepšim rečima poezije i proze. A spremili smo i muzička iznenađenja. Program obuhvata čitanje, recitovanje i izvođenje autorske poezije ili proze. Svaki autor će imati priliku da osim prezentovanja svog dela, sa voditeljima prodiskutuje o samom radu. Stoga, pozivamo sve studente i mlade ljude da se prijave putem formulara i na predstojećoj večeri svojim talentom doprinesu negovanju jezika i očuvanju naše tradicije u Beču”, poručili su iz Prosvjetinog Kluba mladih umetnika, uz komentar da sve prisutne očekuju mnogobrojna iznenađenja.  

Prijave se mogu slati do četvrtka 30. marta 2023. godine, dok se organizatori mogu kontaktirati putem mejla na klubmladihumetnika@prosvjeta.at.