Početna Najave Igraj za Kosmet u subotu u Badenu, u nedelju kod Ciriha donatorsko...

Igraj za Kosmet u subotu u Badenu, u nedelju kod Ciriha donatorsko veče za Srbe na KiM uz vladiku Teodosija i Pavlinu Radovanović

Humanitarna organizacija Svi za Kosmet ovoga vikenda biće vrlo aktivna u Švajcarskoj

U saradnji sa KUD Kolom iz Badena, sutra, 30. 09 organizovaće prvi humanitarni turnir u stonom fudbalu i pikadu…181 po redu humanitarni turnir ove organizacije je namenjen sakupljanju pomoći ugroženim srpskim višečlanim porodicama i svetinjama na Kosovu i Metohiji.

Učešće po osobi je 15 franaka. Prostorije KUD Kola iz Badena, Industristrasse 7, 5432 Neuenhof.  „Dođite da uživate i da kroz druženje sakupimo pomoć za naše ljude na Kosovu i Metohiji… ”, poručili su predstavnici KUD Kola iz Badena i HO Svi za Kosmet.

Dan kasnije, u nedelju 1.oktobra, HO u Dietikon pored Ciriha biće organizovano veliko donatorsko veče. Pod nazivom „Igrom i pesmom za Kosovo i Metohiju” od 13 sati svi koji se pojave podržale rad ove organizacije i pomoći srpskom narodu na KiM.  Svojom besedom događaj će ulepšati episkop raško-prizrenski Teodosije, a srca gostiju će svojim glasom zagrejati devojčica anđeoskog glasa Pavlina Radovanović. Potom će nastupiti Bombastik bend. Ulaz je 15 franaka, za decu do 12 godina besplatno. Rezervacija na broj +41796578266.