Početna Najave Veče mladih pisaca u Beču

Veče mladih pisaca u Beču

U organizaciji Prosvjetinog Kluba mladih umetnika iz Beča, trinaesto „Veče mladih pisaca” će se održati u nedelju, 05. novembra 2023. godine s početkom u 19:00 časova.

„Ovo je događaj na kome mladi ljudi mogu da podele svoja razmišljanja i stihove sa drugim mladim piscima, kao i svima onima koji uživaju u najlepšim rečima poezije i proze. A spremili smo i muzička iznenađenja. Program obuhvata čitanje, recitovanje i izvođenje autorske poezije ili proze. Svaki autor će imati priliku da osim prezentovanja svog dela, sa voditeljima prodiskutuje o samom radu. Stoga, pozivamo sve studente i mlade ljude da se prijave putem formulara  https://forms.gle/gvChwoSxCC2tTkLu6 i na predstojećoj večeri svojim talentom doprinesu negovanju jezika i očuvanju naše tradicije u Beču”, poručili su organizatori.

Prijave se primaju do četvrtka 2. novembra 2023. godine. Organizatore možete kontaktirati na klubmladihumetnika@prosvjeta.at. 5. novembar /19:00 – 21:30. Poziv je upućen mladim psicima i pesnicima, kao i ljubiteljema književnosti, da u prijatnom ambijentu kafića „Kotor” prisustvuju magičnom spoju muzike, poezije i proze.