Početna Najave Mali pekari u akciji – nove radionice za najmlađe na Malti

Mali pekari u akciji – nove radionice za najmlađe na Malti

Srpski obrazovno-kulturni centar Sv. Jelena Anžujska sa Malte nastavlja da se bavi decom i roditeljima. Nakon niza predavanja u poslednje vreme koje su održali na važne teme koje se bave komunikacijom i načinom razvoja deteta sledeća u nizu aktivnost je radionica za decu. „Koje radionice deca najviše vole? Naravno, radionice kuvanja, gde se kriju novi izazovi dečje mašte! Neka Vaše dete otkrije raznovrsnost srpske tradicije kroz pripremu ukusnih jela i kolača. Naša radionica je prava kulinarska avantura osmišljena da obrazuje kroz igru, zabavu i druženje. Sada, priprema hrane postaje novo, očaravajuće iskustvo za decu, a srpske poslastice deo Vaše trpeze”, poručili su članovi SOKC Sv. Jelena Anžujska.

Radionice će se održati u dva navrata – 19. i 26. novembra obe od 12.30 do 14 sati i to u učionici Srpske dopunske škole u Auri. Participacija za obe radionice iznosi 5 evra – ta sredstva će se koristiti za nabavku potrebnog materijala i sastajana na radionicama. Kontakt osoba je Marizela (Magic Bites), broj telefona se nalazi na flajeru.

„Iskusno osoblje Magic Bites-a pomoći će malim pekarima u učenju o kulinarskim i pekarskim veštinama! Jedino što je potrebno je da roditelji dovedu svoju mališane, kako bi uživali u ovoj magičnost avanturi”, istakli su u Srpsko obrazovnom kulturnom centru Sv. Jelena Anžujska.

Inače raznim aktivnosti za decu u SOKC Sv. Jelena Anžujska se trude da kroz ove aktivnosti podstiču kreativnost dece, čuvaju tradiciju, uče o običajima i uče kroz zabavu.