Početna Najave U nedelju Branimir Rosić i njegova „Avantura leteće gitare” boraviće u Karlsrueu

U nedelju Branimir Rosić i njegova „Avantura leteće gitare” boraviće u Karlsrueu

Leteća gitara će sleteti u Karlsrue 19. novembra 2023. u 18 časova gde će u prostorijama Srpskog kulturnog centra i prirediti nezaboravan spektakl za naše najmlađe”, istakli su organizatori, članovi SKC u Karlsrueu u Nemačkoj. Ulaznice za ovaj događaj su u prodaji u SKC a mogu se nabaviti i kontaktom preko poruke na FB stranici Srpski kulturni centar – Karlsrue e.V.  Cena ulaznice je 20 evra za članove centra 15. Ulaz plaćaju samo deca, za treće i svako sledeće dete članova SKC ulaz je besplatan.

U SCK obaveštavaju da će ovom prilikom ujedno promovisati i prvi disk „Avanture leteće gitare” kao i drugi „Pesme iz Ž dura”. Muzičar Branimir Rosić (Novi Sad, Srbija) autor je preko 800 dečijih pesama, voditelj emisije „Hajde sa mnom u obdanište”, te urednik i autor serijala „Avanture Banetove leteće gitare” na RTV Vojvodina gde već 16.godina svakodnevno upoznaje mališane predškolskih i školskih ustanova.

Deca koja dođu u Karlsrue na ovu avanturu imaju priliku da učestvuju u snimaju televizijske emisije „Branimir i Avanture leteće gitare“. Sva deca koja dolaze na koncert ako žele da učestvuju u snimanju emisije potrebno je da dođu ranije pre koncerta, 16:30h. Koncert počinje u 18h.

Ulaznice plaćaju samo deca. Za roditelje ulaz je besplatan!