Početna Najave U nedelju se u Cirihu održava književno veče – Poezija za decu...

U nedelju se u Cirihu održava književno veče – Poezija za decu 2

U organizaciji Srpskog akademskog udruženja Švajcarske u Cirihu će se u nedelju 14. aprila sa početkom u 16 časova održati književno veče na temu Poezija za decu.
Ovo je drugo književno veče na istom mestu (Zentrum Krokodil, Friedrichstrasse 9, 8051 Zürich) i na istu temu. Potrebno je da roditelji po svom izboru donesu poeziju za decu koju najviše vole njihovi mališani ili oni sami i da poezija zajedno čita kao i da se razmenjuju iskustva.

Specijalni gost ovog druženja pesnikinja Snežana Milanović, članica Udruženja srpskih pisaca u Švajcarskoj. Ona je objavila više knjiga pesama, među kojima i zbirku pesama za decu U zemlji čuda (2012). „Ovo književno veče Snežana će nam ulepšati pesmama iz svoje nove, tek objavljene zbirke pesama za decu U carstvu snova“, poručili su iz Srpskog akademskog društva.

„Druženje je planirano za 14. april, nadamo se, tokom lepog prolećnog dana, u dvorištu Centra Krokodil. Detaljnije informacije možete dobiti putem prijave na sledećem linku. Događaj je otvoren za sve ali je broj učesnika ograničen“, dodali su srpski akademci u Švajcarskoj.