Početna Događanja Proširen upravni odbor udruženja Car Lazar u Dramenu

Proširen upravni odbor udruženja Car Lazar u Dramenu

Na vanrednoj skupštini Srpskog kulturnog udruženja Car Lazar iz Dramena u Norveškoj održanoj minulog vikenda doneta je odluka o proširenju upravnog odbora. „Naime, prisutni članovi udruženja su, nakon predložena dva kandidata, većinskim glasovima doneli odluku o dopuni sastava upravnog odbora koji će u narednom periodu, pored dosadašnjih članova, činiti Milovan Savić i Olivera Jorgensen”, istakli su u udruženje u Car Lazar.

Pored izbora novih članova upravnog odbora, usvojeni su predlozi prisutnih o podršci upravnom odboru u vidu osnivanja timova koji bi se bavili organizacionim delom u domenu kulture, te školstva i dečijih aktivnosti, kao i grupa čiji bi zadatak bio logistička pomoć udruženju.

„Dugogodišnji član udruženja, Jelena Vasiljević će, nakon što tim podrške za kulturu i školstvo bude osnovan, preuzeti koordinaciju istog dok će za logistički tim biti odgovoran naš počasni član, Milovan Radosavljević”, dodato je. Upravni odbor se zahvalio prisutnima na dolasku uz veliko nadu da će svi uspešno sarađivati.

Izvor: Rasejanje.info