Početna Događanja Mladi talenti – kulturni most između Bugarske i Srbije

Mladi talenti – kulturni most između Bugarske i Srbije

Rukovodioci Centra za socijalnu rehabilitaciju i pomoć deci sa posebnim potrebama iz Elin Pelina, KUD Kremikovci, Udruženje Mladi gvardejci, asocijacija Dodirni dugu, kao i Profesionalna gimnazija Kneginja Marija Lujza organizovali su u Ambasadi Republike Srbije u Sofiji druženje u čast ambasadora Željka Jovića, a kao znak zahvalnosti za višegodišnju plodotvornu saradnju sa Ambasadom Srbije u Sofiji.

Kroz splet pesama i igara i prigodnu modnu reviju mladih dizajnera iz pomenute škole, učesnici ove priredbe su se zahvalili za višegodišnju saradnju ambasadoru Joviću i Ambasadi Srbije u Sofiji. Ambasador Jović je u svom obraćanju prisutnima istakao važnost kontinuirane brige o mladima i daljeg ulaganja u mlade, jer bez njih nema ni budućnosti našeg regiona. Pozdravio je, takođe, i napore da se kroz kulturnu saradnju između mladih prošire odnosi između dve države i dva naroda.

Prisutnima su se, tom prilikom, obratile i Denislava Angelova, rukovodilac Asocijacije Dodirni dugu, Eli Cvetanova, direktorka Centra za socijalnu rehabilitaciju i pomoć deci sa posebnim potrebama i Mila Zaharijeva, počasna predsednica organizacije „Busines Lady Club”.

Izvor: Ambasada Srbije u Sofiji