Početna Najave „Vojna Akademija 5“ narednog vikenda biće premijerno prikazana u bioskopima Austrije i...

„Vojna Akademija 5“ narednog vikenda biće premijerno prikazana u bioskopima Austrije i Nemačke

„Vojna Akademija 5“ u bioskopima u Austriji i Nemačkoj
Foto: Adria film

Svečana premijera filma „Vojna Akademija 5“ biće održana u Beču, u petak, 18. oktobra, u bioskopu Cineplexx Donau Zentrum, sa početkom u 20 časova. Zbog velikog interesovanja za ovaj film „Adria film“ je organizovala i drugi premiju dan kasnije, na istom mestu i u isto vreme. Austrijsku premijeru će svojim prisustvom uveličati članovi autorske i glumačke ekipe filma.

Pored Beča, publika u Austriji će imati priliku da film pogleda i u Gracu, Lincu, Insbruku, Salcburgu, Lauterahu i Vilahu. Projekcije u ovim gradovima se održavaju u nedelju, 20. oktobra 2019, u bioskopima lanca Cineplexx.

Takođe i u Nemačkoj film će biti premijerno izveden u nedelju 20. oktobra u 19 časova u gradovima: Augsburg, Berlin, Bon, Bremen, Dortmund, Drezden, Dizeldorf, Esen, Frankfurt, Hamburg, Hanover, Kasel, Keln, Lajpcig, Manhajm, Memingen, Milhajm, Minhen, Nirnberg, Oberhauszen, Ofenbah, Sindelfingen, Štutgart i Filingen-Šveningen.

„Omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz razne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati letenju, mladih potporučnika koji se spremaju za specijalnu brigadu i trude se da prežive u najvećoj divljini, do divnih ljubavnih priča, borbe za ljubav Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure“, stoji u opisu filma. Igraju Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić i mnogi drugi.