Početna Događanja Milivoje Đorđević iz Amerike kupio nove objekte u Srbiji

Milivoje Đorđević iz Amerike kupio nove objekte u Srbiji

Naselje Anđelija Mišić dobilo novog vlasnika – Milivoje Đorđevića iz Amerike
Foto: Rina.rs

Nepuna dva meseca nakon kupovine hotela Park u Ivanjici Milivoje Đorđević iz Feniksa u američkoj družavi Azirona kupio je turističkno naselje Anđelija Mišić na Suvoboru. Đorđević, koji do sada u svom posedu u Srbiji ima četiri hotela i veliki broj apartmana kupovinom ovog turičkog naselja u selu Koštunići dobio je još jedan hotel. Kako navodi portal Rina pored kupovine turističkog naselja Anđelija Mišić, Đorđević je istog dana kupio i naselje Prilički kiseljak u Prilikama kod Ivanjice.

Turističko naselje u selu Koštunići palo je u stečaj pre 15 godina, a osnovano je 1999. godine ugovorom između našeg Jugoimport – Atera i kompanije Hajtek difens epe iz Atine.

Đorđević je za nove objekte izdvojio 45 miliona dinara. Kako navodi Rina najvrednija imovina jeste hotel Milica i Panajota u izgradnji (102 miliona dinara), a zatim fabrika džakova (17,8), vila Suvoborka (15,4), Etno-kuća (14,5) i restoran Ravna gora (5 miliona), dok je vrednost zemljišta u posedu stečajnog dužnika procenjena na 11,9 miliona dinara.