Početna Kultura „Kad su cvetale tikve“ danas u 18 časova uživo preko interneta

„Kad su cvetale tikve“ danas u 18 časova uživo preko interneta

Kultna predstava „Kad su cvetale tikve“ Dragoslava Mihailovića, u režiji Bobana Skerlića, biće emitovana livestream, putem interneta  danas 24. decembra u 18 časova direktno sa Velike scene „Olivera i Rade Marković“ Beogradskog dramskog pozorišta.

Predstava će biti titlovana na ruski i engleski jezik, što je jedinstvena prilika da publika širom sveta pogleda. Ceo događaj je organizovan u saradnji sa Bokserskim savezom Srbije, Bokserskom federacijom Rusije, produkcijom „Arhangel digital“ i „Ticket vision“-a. Prikupljena sredstva od prodaje ulaznica kao i sponzorstava ići će na račun Fondacije Beogradskog dramskog pozorišta.

Predstavom „Kad su cvetale tikve“ i životnom pričom boksera Vrapčeta biće najavljeno Svetsko prvenstvo boksa koje će se održati u novembru 2021. godine u Beogradu. Ovaj spektakl prenosiće se sa preko 10 kamera na sceni, iz publike i iza scene.

U predstavi pored Miloša Bikovića igraju: Slobodan Boda Ninković, Miodrag Miki Radonjić, Andrija Kuzmanović, Branislav Lečić, Danijel Sič, Marko Živić, Danica Ristovski, Milan Čučilović, Stefan Radonjić, Iva Ilinčić, Nataša Marković, Isidora Simijonović… ukupno 34 glumca.

Link za prodaju ulaznica: https://www.tickets.rs/articles/109/kad-su-cvetale-tikve