Početna Događanja Za decu Orahovca 500.000 dinara

Za decu Orahovca 500.000 dinara

Pomoć za srpsku decu u Orahovcu
Foto: arhiva HO Svi za Kosmet

Humanitarna organizacija Svi za Kosmet obaveštava javnost da je za potrebe izgradnje sportske sale za decu Orahovca na račun Eparhije raško-prizrenske prebacila 500.000 dinara. Novac je sakupljen tokom naše ovogodišnje Vidovdanske akcije.

„Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su učestvovali i ukazali nam poverenje. Unapred vam prenosimo zahvalnost i osmehe naših i malih i velikih sunarodnika iz Orahovca, kojima više od svega znači podrška i saznanje da tamo negde veliki broj ljudi misli na njih i ukazuje im pažnju“, istakli su u HO Svi za Kosmet.

Od nedavno naša deca u Orahovcu nemaju nijedan teren na kojem mogu bezbedno da se igraju. Na jedino igralište koji su imali počela su svakodnevno da dolaze albanska deca, te roditelji naših mališana, zbog mogućih incidenata, ne puštaju samu decu na teren. Iz tog razloga, meštani Orahovca i organizacija Pandurica iz Nikšića, pokrenuli su akciju „Božur za decu Orahovca“, sa ciljem da se izgradi moderna sportska sala koja bi našoj deci omogućila bezbednu igru.

Ovoj akciji su se produžili mnogi pojedinci i organizacije. „Nadamo se da će Gospod otvoriti put da se izgradnja ove sale što pre sprovede u delo, uz što manje iskušenja. Svi za Kosmet!“, istakli su predstavnici ove humanitarne organizacije, pozvavši sve koji mogu da doniraju da to učine.