Početna Najave Danas se u Karlsrueu održava humanitarni turnir – SKC uz InHelp

Danas se u Karlsrueu održava humanitarni turnir – SKC uz InHelp

Goran Đurić
Foto: arhiva G. Đurić

Srpski kulturni centar Karlsrue organizuje danas u subotu 18. septembra sa početkom u 14.00 u prostorijama SKC humanitarni turnir u saradnji sa humanitarnom organizacijom InHelp e.V iz Gagenau čiji je osnivač Goran Đurić. Planirane discipline za takmičenje su:

-Bilijar

-Pikado

-Stoni tenis

-Stoni fudbal

Učešće je 10€ po disciplini

Sav prihod od učešća i donacija biće preusmeren organizaciji InHelp e.V kako bi se za što više osoba pribavila neophodna medicinska pomagala.

Prijave za željene discipline vršiće se na licu mesta pre početka turnira.

Ortopedska pomogala koja koja se šalju svom narodu
Foto: arhiva G. Đurić

„Dođite da se družimo i zajedno učinimo dobro delo. Ako ste vi ili neko od vaših poznanika u potrazi za nekim od medicinskih pomagala, javite se Goranu i on ce učiniti sve što je u njegovoj moći da vam pomogne“, istakli su u Srpskom centru u Karlsrueu. Nakon završetka turnira, sve učesnike i goste, očekuje kao i do sad, još jedna super žurka. Erzbergerstr. 131, 76149 Karlsrue.

Goran Đurić, koji putem svoje organizacije i vrednih prijatelja neumorno pomaže svoj narod u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnog Gori u više navrata istakao da je „humanost je zahvaljujući ljudima dobre volje i velikog srca uvek pobeđivala“. On je, sa svojim timom, preko 3000 ortopedskih pomagala dopremio i podelio svome narodu.