Početna Kultura „Da sam ja pozorište, zapalila bih se!“

„Da sam ja pozorište, zapalila bih se!“

Foto: Klub mladih umetnika Austrija

U organizaciji Prosvjetinih mladih umetnika, u nedelju 3. aprila  u Beču će se održaće monodrama Da sam ja pozorište, zapalila bih se! u izvođenju Ene Pavlović. Kako navodi Prosvjeta monodrama je „tragikomedija jedne mladosti. Uspon i pad studenta glume kroz komične situacije, poznate i autorske tekstove. Kroz mnoštvo likova. Kako se postaje glumica? Šta je umetnost? Koliko košta ljubav i ko nas sputava da ostvarimo svoj maksimum? Saznajte odgovore na ova pitanja kroz prizmu pozorišnog života. Zavirite u dušu glumca, bez maski!“

Ena Pavlović je diplomirala glumu na Univerzitetu u Banjaluci. Za ovu monodramu je više puta dobijala nagrade za najbolju glumicu i učestvovala na mnogim festivalima.

Ulaznice su 12 evra i mogu se rezervisati putem mejl adrese karte@prosvjeta.at Pri prijavi je potrebno navesti ime i prezime i broj telefona. Zbog trenutnih epidemioloških mera, svi posetioci moraju nositi FFP2 masku tokom čitavog boravka u pozorištu. „Da smo mi na vašem mestu, mi ne bismo propustili ovu predstavu!“, poručili su iz Prosvjete.
Monodrama se održava Atelier Theater (Burggasse 71, 1070 Wien) sa početkom u 20 časova.