Početna Informacije Sastanak roditelja i dece u Sabornom hramu Svetog Save u Diseldorfu

Sastanak roditelja i dece u Sabornom hramu Svetog Save u Diseldorfu

Predstavnici Sabornog hrama Svetog Save u Diseldorfu (info@verklizan.de) organizuju sastanak roditelje i deca u ovoj crkvenoj opštini. Sastanak je planiran u subotu 9. aprila u vremenskom periodu od 14 do 16 časova (Wanheimerstrasse 54, 40472 Düsseldorf)

„Želimo da omogućimo zbližavanje dece i roditelja iz naše crkvene zajednice. U tu svrhu nameravamo da oformimo dečiju grupu koja bi sa jedne strane omogućila deci da ostvare kontakt sa svojim vršnjacima, a sa druge strane bi pružila roditeljima / baba i dede mogućnost za upoznavanje, druženje i razmenu i iskustava“, istaknuto je u pozivu.

Planirano je da se uz pesmu i igru, kreativne radionice i zajedničku trpezu deca i roditelji provode vreme u zabavnoj i prijatnoj atmosferi u kojoj će se bolje upoznati. „Svi zainteresovani roditelji sa bebama i decom koja su u vrtićima su srdačno pozvani u subotu 9. aprila na prvi sastanak. Tog dana bi iskoristi priliku da razgovaramo o vašim idejama i željama“ naglasili su organizatori i zamolili buduće učesnike da popune ovaj formular.