Početna Najave Privatna škola Sava organizuje onlajn pričaonicu „Veliki odmor”

Privatna škola Sava organizuje onlajn pričaonicu „Veliki odmor”

Onlajn privatna škola Sava iz Beograda i ove subote (26.11.) poziva na onlajn pričaonicu za decu svih uzrasta i nivoa znanja. „Deca koja dođu na „Veliki odmor” imaće priliku da se neposrednije i opuštenije druže nego na regularnom času. Baš kao na odmoru u školi, oni će upoznavati vršnjake, razmenjivati ideje, priče, interesovanja, fore i fazone, a možda i pokoju tajnu. Naravno, uz prisutne moderatore, na „Velikom odmoru” se prirodno uvežbava srpski jezik i to u najboljem mogućem raspoloženju”, poručili su iz ove škole.  

Oni su dodali da deca željno iščekuju druženje na „Velikom odmoru” jer se tu pletu priče sa svih meridijana, igraju se igre i potpuno spontano proširuje znanje srpskog jezika. „Dok klinci opušteno ćaskaju, uče od vršnjaka nove reči, padeži se slažu sami ili uz pomoć moderatora, a prijateljstva cvetaju i mališani postaju bogatiji za čitav razred novih drugara”.

„Veliki odmor” traje kao i čas – 45 minuta, a ne plaća se posebno već je deo redovne mesečne školarine.  „Pozivamo sve stare i nove drugare na „Veliki odmor” koji će biti ove subote 26.11. u 11 i 19 časova po srpskom vremenu! Prijavite ih na mejl t.djukanov@savaedu.com. Uz prijavu je potrebno navesti ime i prezime deteta, uzrast deteta i vreme koje vam odgovara (11 ili 19 časova). Zum link vam stiže u petak 25.11. Zvonilo je! Svi trkom na Veliki odmor!”, dodali su iz škole Sava.