Početna Događanja Vojvodina predstavljena u Budimpešti –na sajmu turizma i Vojvođanskom večeri

Vojvodina predstavljena u Budimpešti –na sajmu turizma i Vojvođanskom večeri

Turistička organizacija Vojvodine, u saradnji sa Privrednom komorom, protekle nedelje uspešno se predstavila na Međunarodnom sajmu turizma. Predstavljana je bogata turistička ponuda Vojvodine a za vikend je održano i Vojvođansko veče u Ambasadi Republike Srbije u Budimpešti.


Foto: TO Vojvodina

TO Vojvodine, se i uvek do sada predstavila na poslovan, kreativan i originalan način kao turistička destinacija, uz brojne izlagače koji će upotpunili doživljaj Vojvodine kao izuzetne turističke destinacije. „Vojvodina je riznica kulturnih i prirodnih vrednosti, ceo region odiše šarmom prošlih vremena, a boravak u ovoj regiji predstavlja jedinstveno iskustvo. Posetioci sajma su imali priliku da se upoznaju sa brojnim turističkim sadržajima, kao i predlozima za odmor. Širok spektar turističkih sadržaja predstavljen je putem štampanih materijala na mađarskom i engleskom jeziku, kao i putem atraktivnih promotivnih filmova. Na zajedničkom štandu turističku ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacije, kao i brojni privredni subjekti pokrajine”, rečeno je u TO Vojvodine.

U ambasadi Republike Srbije u Budimpešti, u subotu uveče, tokom tradicionalne Vojvođanske večeri, prisutnima su se obratiti dr Nataša Pavlović direktor Turističke organizacije Vojvodine,  Boško Vučurević predsednik Privredne komore Vojvodine i Ivan Todorov, ambasador Republike Srbije u Mađarskoj. Gosti su imali priliku da uživaju u tradicionalnim specijalitetima vojvođanske kuhinje i degustaciji najkvalitetnijih vina, uz nastup čuvenih tamburaša članica orkestra „La Banda” iz Novog Sada.