Početna Kultura Pozorišna predstava Izbiračica Bečkog teatra mladih se održava u petak 24. marta

Pozorišna predstava Izbiračica Bečkog teatra mladih se održava u petak 24. marta

Pozorišna predstava Izbiračica Bečkog teatra mladih se održava u petak 24. marta, sa početkom u 20 časova. Svi koji vole da se opuste uz ovu predstavu, punu smeha i mladalačke vedrine su dobro došli. „Bečki teatar mladih, deo SPKD Prosvjeta iz Beča za vas je pripremio Izbiračicu – komediju Koste Trifkovića, koja će vas na trenutak odvesti u neka lepa, stara vremena i učiniti da zaboravite na probleme današnje svakodnevice”, istakli su Bečkom teatrom mladih. Režiseri predstave su  Vesna Špirić i Nikola Despotović, a stručni saradnik: Ena Pavlović.

Uloge: Sokolović – Veselin Rafailović Jelena (njegova žena) – Bojana Radoman Malčika (njihova razmažena kći) – Marija Živanović Saveta (njihova nećaka) – Vesna Špirić Milica (Savetina drugarica) – Anja Rudić Branko (žurnalista) – Nikola Despotović Štancika (bogati zavodnik) – Nikola Prerad Tošica (nespretni mladić) – Dejan Knežević Jovan (sluga) – Dimitrije Vidaković

Ulaznice su 15 evra i mogu se rezervisati putem mejl adrese karte@prosvjeta.at ili kupiti na dan predstave. Predstava će se održati u VHS PAHO-Ada-Christen-Gasse 2, 11000 Wien.