Početna Informacije Kulturni centar Srbije u Parizu traži stažiste

Kulturni centar Srbije u Parizu traži stažiste

Predstavnici Kulturnog centra Srbije u Parizu objavili su na svojoj internet stranici da traže statiste. „Ukoliko želite da razvijete svoja znanja i veštine u oblasti upravljanja kulturnim događajima i komunikacije u okviru javne ustanove, pošaljite nam kandidaturu!”, istakli su oni. Obaveze budućih statista bi bile a učestvuju u realizaciji kulturnih aktivnosti; da komuniciraju sa kulturnim institucijama u Francuskoj; sa poseduju znanja Webmarketing-a i community management-a; kao i budu na prijemu i da komuniciraju sa posetiocima.
Uslovi su da kandidat mora biti student (prednost će imati državljani Republike Srbije, ali će se razmatrati i kandidature francuskih studenata), znanje francuskog jezika je obavezno, dok je znanje srpskog i engleskog prednost, ali ne i uslov. Poslednji uslov je da kandidat mora da koristi na računaru MS Office, dok su  Adobe i CMS plus prednost.   

Takođe kandidat mora biti motivisan za timski rad u dinamičnom okruženju, mora imati autonomiju i osećaj za inicijativu. Zainteresovani je potrebno da  CV i motivaciono pismo pošalju na mejl adresu bojana.cuca@ccserbie.com

Foto: Kulturni centar Srbije